mammamn.blogg.se

Livet som tvåbarnsmamma!

Cirkelgym, mammacore & kök.

Publicerad 2015-12-30 22:37:55 i Ted, vardag,

Igår gick jag med P & min syster på cirkelgym soft. Tessy var som vanligt med men ville inte sova. Lyckligtvis höll hon sig lugn & låg mest och tittade i vagnen, men under de sista 5-6 övningarna (av 20) under sista varvet (2 varv totalt) fick jag avbryta och sitta med henne istället. Passet kändes bra, men jag gick ut lite för hårt. Armarna & benen skakade duktigt när vi gick in på det andra och sista varvet. 

Idag var det sen dags för mammacore. Ett mysigt pass med massa bebisar! Vi jobbade på och tränade bål & bäckenstyrka med fokus på de inte djupa magmusklerna. Jag känner mig ganska stark, trots två graviditeter på relativt kort tid, och klarade tom av några av de mer "utmanande" övningarna. Även om jag inte tycker att jag har kört på som jag vill med del 1:1 av mammaträningen så verkar den ändå ha hjälpt. 

När vi (efter lite ärenden) kom hem idag hade vi äntligen fått med oss Teds julklappskök. Han är så lycklig över det där köket & vill leka med det jämt! Dock så skulle han ju fortfarande "hjälpa till" i riktiga köket oxå, så idag fick han hjälpa mig med att riva morötter & att köra lök & paprika i mixern. Men när maten "puttra" sprang han glatt in i sitt rum för att tillaga pasta & pannbiff. Pannbiffen stektes ordentligt och länge, han var även väldigt noga med att vända på den med stekspaden hela tiden. 

Vi har även ritat lite i målarblocket idag. Det är kul att se hur han verkligen uppskattar alla saker han fick i julklapp.

Imorgon ska jag hjälpa Lovisa att köra en tur med ponnyerna, sen åker vi iväg till P's syster i Sthlm för att fira nyår. På lördag ska P & min pappa träna ett skivstångspass, så jag tänkte passa på att köra lite på löpbandet & lite mammaträning.


Om

Min profilbild

Mamma till Ted född i v. 34+1 den 10 januari 2014 & förlovad med Teds pappa P. Den här bloggen är tänkt att fungera mest som en dagbok för mig själv. Jag skriver om vår & Teds vardag, livet med ett litet barn och snart även om vägen till ett syskon till Ted.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela