mammamn.blogg.se

Livet som tvåbarnsmamma!

Utan mamma hela dagen!

Publicerad 2014-08-31 21:42:00 i Ted, Ted 6-9 månader, vardag,

Den här veckan har kurserna på travskolan startat igen så nu jobbar jag hela söndagarna hela hösten från kl 8.00 till ca 16.30. Det innebär att pappa P blir själv med Ted hela söndagarna och idag var första hela dagen. Han har ju ätit lunch varje dag nu i snart en månad och har även börjat äta lite gröt på eftermiddagen som mellanmål, eller välling på kvällen som en extra "nattmacka".
 
Så morgonen började med en rejäl portion bröstmjölk innan jag var tvungen att åka. P och Ted hade åkt över till farmor runt 12-tiden och ätit en rejäl portion med sötpotatis och kyckling till lunch. Under eftermiddagen hade han även ätit en rejäl portion gröt. När jag slutade jobbet vid 16.30 kände jag mig som Dolly Parton, mina bröst var så sprängfyllda att det gjorde ont och mjölken hade läckt igenom både amningsinlägg, BH, T-shirt & Collagetröja. Så jag skyndade mig till stallet/ farmor för att Ted skulle få snutta och väntade mig en mycket ledsen bebis. När jag kommer dit sitter Ted på en filt och leker. Självklart blev han väldigt glad och sken upp när jag kom, men inte skulle han snutta inte, han hade fullt upp med att leka. Så jag kunde gå ut till stallet och mocka till min häst innan vi åkte hem och då snuttade han ordentligt. Kvällen blev väldigt lugn och Ted somnade vid 21.15.
 
P & Ted i våras

Om

Min profilbild

Mamma till Ted född i v. 34+1 den 10 januari 2014 & förlovad med Teds pappa P. Den här bloggen är tänkt att fungera mest som en dagbok för mig själv. Jag skriver om vår & Teds vardag, livet med ett litet barn och snart även om vägen till ett syskon till Ted.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela