mammamn.blogg.se

Livet som tvåbarnsmamma!

Sammandragningar

Publicerad 2015-08-25 20:23:47 i Gravid med 2:an,

De senaste dagarna har sammandragningarna trappats upp, de kommer allt oftare och är starkare. Men än så länge är det inget som gör ont, men lite obehagligt är det allt. 

Bebis har krupit längre ner och jag känner allt oftare ett tryck nedåt. Jag tror inte att det är någon fara än på ett tag, men det ska bli skönt att åka till spec.läkaren om en vecka och kolla hur allt ser ut igen. 

Bebis är väldigt aktiv och rör mycket på sig, men till skillnad från Ted så slåss inte den här, hon bara buffar och bökar runt. Men jag tror att hon även ligger längre ner och mer ihopkrupen än vad han gjorde. Med honom har jag inget minne av att han låg och buffa på blygdbenet, något som den här gör väldigt ofta. Han sparkade istället på revbenen & den här kan istället skicka ut en arm eller ett ben rakt mot sidan.  

Det ska bli så spännande och se hur den här kommer att vara, vad det är för en liten person.

Om

Min profilbild

Mamma till Ted född i v. 34+1 den 10 januari 2014 & förlovad med Teds pappa P. Den här bloggen är tänkt att fungera mest som en dagbok för mig själv. Jag skriver om vår & Teds vardag, livet med ett litet barn och snart även om vägen till ett syskon till Ted.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela